Uğur SOLAK

Uğur SOLAK

Sosyal Medya ve Basın Sekreteri

- Genel Başkan YARDIMCISI

1993 yılında Osmaniye' de doğdu. İlkokul, ortaokul ve  lise tahsilini Osmaniye'de yaptı. 2013 yılında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Posta Hizmetleri bölümünden mezun olup 2021 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi.

İstanbul PTT Başmüdürlüğünde   İHS'li Postacı olarak  2013 yılında göreve başladı.

2015 yılında İdari Hizmet Sözleşmeliler Derneğinin (İHS-DER) kuruculuğunda yer alarak  İHS-DER kurucu teşkilat başkanlığı görevini yürütmüştür.Görev süresince İHS'li statüsüyle çalışan emekçileri tek çatı altında bir araya getirmeyi kendine misyon edinmiştir.2015 yılından günümüze kadar Ptt Personel Adayı arkadaşlarımıza ücretsiz kitap hizmeti, bilgi, belge vb. hizmetlerde bulunmaya ayrıca  danışmanlık ve çeşitli sosyal medya gruplarında yöneticilik yapmaya devam etmektedir.

Güven Haber-Sen sendikamızın kurucu  üyelerinden olup 2018 'de yapılan 1. olağan Genel Kurulunda  sendikamızın örgütlenmeden sorumlu Genel Başkan Vekili olarak seçilmiştir.

2022 yılında gerçekleştirilen  2. Olağan Genel kurulda  Sosyal Medya ve Basın 'dan sorumlu Genel başkan yardımcılığı görevini üstlenmiştir. 

Evli ve 2 çocuk babasıdır. 

Güven İletişim ve Haberleşme Çalışanları Memur Sendikası

Türkiye genelinde hizmet veren Güven İletişim ve Haberleşme Çalışanları memur Sendikası'na ait kurumsal bilgilerin, faaliyetlerin, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

Güven Haber-Sen

Anadolu yakası PTT Başmüdürlüğü yanı Rıhtım / İSKELE İŞ HANI kat:2 d:11
34000 kadıköy / İstanbul

Güven Haber Sen © Tüm Hakları Saklıdır.