Hakkımızda

Güven İletişim ve Haberleşme Çalışanları Sendikası 14.08.2018 tarihinde İstanbul merkezli olarak kurulmuştur. Memur sendikalarının, Basın Yayın ve İletişim Hizmetleri İş Kolunda faaliyet göstermektedir. Radyo Televizyon Üst Kurulu, İletişim Başkanlığı, Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş., Bilgi Teknolojileri Kurumu ve TRT’de faaliyet yürütme yetkisine sahip olan sendikamız örgütlenme faaliyetlerini PTT AŞ. içerisinde büyük ölçüde tamamlamış olup, TRT ve Radyo Televizyon Üst Kurulu içerisinde örgütlenme çalışmalarına devam etmektedir.

2015 yılında kurulan İdari Hizmet Sözleşmeliler Derneği ve 2021 yılında kurulan 399 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye Tabii Çalışanlar Derneği misyonunun devamı niteliğinde faaliyetlerini geliştiren sendikamız ;hem  İdari Hizmet Sözleşmeli personelin hem de 399 sayılı KHK’ya tabii personelin haklarını korumak ve genişletmek üzere faaliyetlerini sürdürerek  kurulduğu tarihten itibaren hukuki zemin üzerinde adalet arayışına devam etmektedir.

Yeni global dünya düzeninde Emperyalist kamu politikalarına karşı , emeğin ve kamu emekçisinin yanında politikalar üreterek ''Ne ezilen ,Ne ezen; ADİL BİR DÜZEN '' söylemiyle misyonunu pratikleştirmiştir.

İstanbul 1 nolu şubesini 2019 yılında kurmuş olup 2022 yılı Şubat ayında yapılan 2. Olağan Genel Kurulunda; Birleşik Kamu-İşGörenleri Sendikaları Konfederasyonuna bağlanma kararı alan sendikamız,  Basın Yayın ve İletişim Hizmetleri İş Kolunda Birleşik Kamu-İş Konfederasyonunu temsil etmektedir.

 

Güven İletişim ve Haberleşme Çalışanları Memur Sendikası

Türkiye genelinde hizmet veren Güven İletişim ve Haberleşme Çalışanları memur Sendikası'na ait kurumsal bilgilerin, faaliyetlerin, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

Güven Haber-Sen

Anadolu yakası PTT Başmüdürlüğü yanı Rıhtım / İSKELE İŞ HANI kat:2 d:11
34000 kadıköy / İstanbul

Güven Haber Sen © Tüm Hakları Saklıdır.