Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem İmza Törenine Katıldık

02 Mart 2022 11:53 Güven Haber-Sen 2017

Konfederasyonumuz ve Güven Haber-SEN Yönetimi olarak Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem İmza Törenine Katıldık

Altı muhalefet partisinin mutabakata vardığı Güçlendirilmiş Parlementer Sistem ortak metninde imzalar atıldı. Ankara Bilkent Otel'deki törende CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bir araya geldi.

İmza törenine aralarında dernek, vakıf ve meslek örgütlerinin de olduğu 250'ye yakın sivil toplum kuruluşunun temsilcisi de katıldı.


CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi genel başkanlarının katılımıyla Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem töreninde,  6 partinin genel başkan yardımcıları sisteme ilişkin açıklama yaptıktan sonra, 6 lider metni imzaladı.

Konfederasyonumuz Birleşik Kamu-İş’i temsilen Genel Başkanımız Mehmet Balık, Mali Sekreterimiz Mücahit Dede ve Güven Haber Sen Genel Başkanı Ali Köse ve Güven Haber Sen Genel Başkan Yardımcısı Alican Erden törene katılanlar arasındaydı.

6 liderin imza töreninden sonra, katılımcılarla sohbet gerçekleştiren Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu temsilcileri Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yorum Ekle

İlk Yorumlayan Siz Olun!
  • Etiketler
Güven İletişim ve Haberleşme Çalışanları Memur Sendikası

Türkiye genelinde hizmet veren Güven İletişim ve Haberleşme Çalışanları memur Sendikası'na ait kurumsal bilgilerin, faaliyetlerin, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

Güven Haber-Sen

Anadolu yakası PTT Başmüdürlüğü yanı Rıhtım / İSKELE İŞ HANI kat:2 d:11
34000 kadıköy / İstanbul

Güven Haber Sen © Tüm Hakları Saklıdır.